If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de dulci pot fi fetele?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby changer on Tue Oct 04, 2005 11:17 pm

fetele pot fi extremmmm de dulci, mai dulci ca orice de pe Pamant :D ...............fetele is cele mai dulci fiinte de pe Pamant :)(dar pot fi si amare daca vor ele)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby dr claw on Sun Feb 19, 2006 10:38 pm

sunt mult mai dulci si decat mierea, blandetea si puritatea lor te face sa zambesti si atunci cand inima iti plange, te face sa crezi ca viata merita traita atunci cand esti in declin, sunt asemenea unor ingeri
P.S. sunt si excepti, chiar foarte multe multe dar nu trebuie sa le pierdem pe cele care ne-au ramas
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Mon Feb 20, 2006 10:36 pm

daca chiar atat de dulci suntem...dc va place sa va jucati cu sentimentele noastre? sau sa va bateti joc///tot una:D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby dr claw on Mon Feb 20, 2006 10:56 pm

te rog nu generaliza sunt si excepti, nu toti oameni sunt la fel, fiecare cu modul sau de gandire. In prima mea relatie prietena mea sa jucat cu sentimentele mele si nu a fost deloc placut asa ca eu orice ar fi nu as face asa ceva si sunt destui ca mine
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Mon Feb 20, 2006 11:02 pm

nu...nu generalizez....

cat despre faza cu..."sunt multi ca mine" mai bine sa nu te mai uiti in jurul tau///uita-te la comportamentul tau...la vorbele tale...la tot ce faci...la tine....dak e sa faca si sa zica toti....sunt multi ca mine....crede-ma ca nu se va ajunge departe...vom deveni niste....animale....sa nu stai niciodata linistit cu consolarea ca mai sunt si altii ca tine

ps|: a se intelege ca eu nu am nik cu tine...cum nu am cu nimeni de p-aci...acuma am explicat celor care....gandesc ca tine :P in legatura cu asta...

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Mon Feb 20, 2006 11:08 pm

[ot] :-t fiecare gandeste intr-un anumit fel si are o personalitate proprie, pe care fiecare o considera dreapta. nu trebuie sa condamnam![/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby dr claw on Mon Feb 20, 2006 11:11 pm

[ot] prin "sunt destui ca mine" m-am referit la opinia despre acest subiect, cum spuneai si tu cu toti suntem diferiti si nici odata nu com gasi o 2 pers identice, nici macar ca mentalitate[/ot]
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby little weasel on Mon Feb 20, 2006 11:51 pm

Putem fi dulci...dar numai cand vrem, depinde de starea pe care o avem , dar suntem si amarui, cand suntem enervate :evil:. Sweet as Sugar :) !!
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby changer on Tue Feb 21, 2006 9:56 am

hehe.......fetele.......pot fi dulci........ink cat de dulci(nici nu ne putem imagina :D )dar alte dati pot fi destul de amarui......(de partea asta nu doresc nici unui baiat sa dea la vreo fata)
[ot]andreeam tin sa te anunt ca nu toti sunt la fel ce crezi ca numai baietii se joaca cu sentimentele fetelor??ia gandeste-te ca si fetele isi bat joc de sentimenetele baietilor ........e destul de dureros ca sa vezi ca cineva se joaca sau isi bate joc de sentimentele tale......nu doresc nimanui sa pateasca vreo ceva de nici o parte(a baietilor sau a fetelor)[/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby andreeam on Wed Feb 22, 2006 1:31 pm

[ot]stiu ca nu sunt toti la fel...:P [/ot]
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?