If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de departe ar merge persoana iubita pt tine

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Cat de departe ar merge persoana iubita pt tine

Postby Catalin on Sat Oct 01, 2005 1:47 am

V-ati intrebat vreodata cat de ,departe ar ajunge persoana iubita pentru voi?Chiar merita uneori sa-ti pui totul in joc si cartile sa cada prost?

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Catalin

membru special
membru special

Postby ashes on Sat Oct 01, 2005 10:24 am

inainte sa te avanti sa lasi totul, eu zic ca trebuie sa fii sigur nu numai ca te iubeste, dar si ca persoana cealalta ar face acelasi lucru pentru tine..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Sat Oct 01, 2005 11:02 pm

Da.. f departe a ajuns.. dupa 3 ani a plecat cu un tip care statea intr-un sat, cu 7 ani mai mare decat ea, mai mic de statura si mai slab decat ea.. pt ca avea mai multi bani decat mine (parerea ei..). Deci.. asta s-a intamplat dupa ce am fost 3 ani impreuna.. Imi cer scuze fata de toate fetele de aici, dar va spun sincer ca nu mai pot avea incredere niciodata in vreo fata.

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sat Oct 01, 2005 11:04 pm

[ot]Era materialista deci.Urata faza si ti-ai dat seama de asta dupa 3 ani?[/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Sat Oct 01, 2005 11:13 pm

[ot]Da, pt ca.. pur si simplu timp de 3 ani n-a facut altceva decat sa se prefaca.. c`est la vie..[/ot]

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Micha on Sun Oct 02, 2005 1:04 am

dak ar sti ca merit si ar avea incredere deplina in mine ar merge pana unde i-as cere eu, asa am impresia in acest moment...dar oricum eu nu sunt genul care se gandeste la ea mai intai si apoi la el intr-o relatie asa ca nu-i cer nimic.... vreau doar dragostea lui, vreau fericirea lui mai ales....abia apoi eu ....si cat de mult il iubesc...ma doare uneori dar cu toate astea nu pot sa-i cer mai mult in clipele astea...nu vreau sa fac asta desi de multe ori nu mai suport si-mi vine sa plang pt ca nu vad solutii...el a vazut una dar pacat ca a fost prea tarziu
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Tue Oct 04, 2005 10:59 pm

Nu stiu cat de tare ma iubeste, cred ca de fapt tine mult la mine, dar ar merge departe si mi-a demonstrat de multe ori asta!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 5:44 pm

Eu cred ca destul de departe....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

:)

Postby a_soul_4_u on Mon Oct 17, 2005 8:15 pm

In mom acesta nu cred ca va merge de loc pt ca nu exista ... da e adevarar ca sunt pretendente dar nimic nu e oficial asa ca nu stiu la ce sa ma astept de la ele
Cat despre trecut nu mai pot vb din multe motive
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby p3g@s on Tue Nov 29, 2005 10:09 pm

consider ca ar trebui sa mearga cam cat merg shi yo pt ea......dar nu cred ca pana acum s-a intamplat(cu mici exceptii)...oh whell...my shity life continuous :-h
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Filosofie... despre dragoste