If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

care au fost motivele pentru care "i-ai dat papucii"?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby emma on Mon Dec 12, 2005 10:34 pm

...pentru lipsa de cultura;
...ipocrizie;
...egocentrism;
...orgoliu prostesc etc.

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Wed Jan 18, 2006 10:56 pm

:arrow: fitze
:arrow: greturi de ii trebuia cateva cinsterne de lamaie sa ii treaca
:arrow: prostia
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Kent on Tue Jan 24, 2006 6:38 pm

Nu 'am dat papucii " si nici nu mi-au fost dati dar daca ar fi sa-i dau ar fi pentru faptul ca eu lupt mai mult pentru viata iar cealalta persoana se cam multumeste ce ce are.De ce nu ii dau papucii totusi? Iubesc si.. inca lupt

Kent

Invatacel
Invatacel

Postby marry on Wed Jan 25, 2006 12:46 am

as fi vrut sa sar peste topicul asta caci amintiri nu prea placute, sa zicem

dar daca ar fi sa raspund sunt in totalitate de acord cu cartush.. dar as mai adauga si faptul ca de ultimul m-am despartit pt ca a dat in mine intr-o seara de betie pura.... prefer sa nu dau detalii...dar se mai intampla si din astea............desi mai rar.....sunt un caz mai special.... reusesc sa ma atraga doar genul asta de persoane :D ...iar cand intalnesc un bait bun nu pot sa fiu cu el.. etc... etc... etc :(
combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Jan 25, 2006 10:56 am

[ot] Pai ar trebui sa iti un pui semn de intrebare de ce nu te intelegi cu baietii buni. :) [/ot]

Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Wed Jan 25, 2006 4:54 pm

[ot]pt ca-s plictisitori...........:al-nabii:[/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Wed Jan 25, 2006 7:13 pm

desi e un pic pe dos, ca e un topic in care baietii spun de ce s-au despartit de fete, am sa va spun totusi de ce m-am despartit eu de unul din fostii mei prieteni.
Parea perfect , dragul de el, pana cand am aflat cu stupoare, intr-o singura seara, ca e plin de calitati: misogin, posesiv, usor agresiv, incapatanat, si nu in ultimul rand TAUR COMUNAL !

Asa ca m-am intors si i-am spus bye-bye in cel mai usor mod posibil.

Dar s-a terminat? NU, surpriza, peste cateva luni o cucereste, intr-o seara la discoteca pe prietena mea cea mai buna. Si incepe: Ca esti proasta ca te-ai despartit de el, ca danseaza asa bine, ca saruta asa si pe dincolo..... mi-a pasat??? NU, pentru ca nu a facut decat sa dovedeasca ca nu stie sa piarda cu demnitate.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby a_soul_4_u on Wed Jan 25, 2006 11:37 pm

am luat papuci :)) si inca cea mai mare marime :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Sidoni@ on Mon Feb 06, 2006 12:35 pm

Pentru ca tot ce ne unea disparuse. pentru ca nu mai erau sentimente erau doar ambitii rautacioase:(
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Mon Feb 06, 2006 4:26 pm

Pentru ca nu eram fericita.... la varsta asta, nu caut relatii care sa duca la casatorie, ci relatii care sa ma faca fericita. Si el nu ma facea, oricat de mult as fi tinut la el.
Si cum am mai avut o relatie in care am suferit o gramada...am zis sa nu repet experienta pentru ca nu merita
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului