If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cand n'avem (destula) incredere...

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Cand n'avem (destula) incredere...

Postby Minerva on Thu Jun 09, 2005 9:51 pm

Mda.... "ma mai iubesti?" ..."zi iubi.... ma iubesti nu?...esti cuminte da? ....tzi-e dor d mine nu?"...si lista poate continua .... de ce ?
De ce atatea intrebari stupide cand shtim prea bine ce simtzim unul pentru celalalt ...oare sa fie distantza d vina ? .....

Minerva

Membra Super

Postby ^Angel^ on Thu Jun 09, 2005 10:04 pm

poate ca e si lipsa de cuvinte frumoase la mijloc...poate ca cea sau cel care zice asta ar dori sa auda ceva frumos din gura celuilalt
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Thu Jun 09, 2005 10:51 pm

te anunt de la inceput ca eu nu prea sunt pro relatii la distanta ;)... dar... am sa incerc sa iti dau un raspuns cat mai bun...

poate toate aceste intrebari si altele asemanatoare lor sunt puse din teama... din teama de a te  pierde... poate iti suna stupid, dar eu asta cred... vrea sa se asigure ca stii ca el e INCA interesat de tine... ca el se gandeste la tine... ca el vrea sa stie ca tu stii asta... si spera ca si tu sa simti la fel si asteapta o confirmare... un amarat de DA....

se repeta... formuleaza intrebarile astfel incat rsapunsul tau sa fie doar DA sau NU... devine stresant poate, dar... e o umbra de teama... parerea mea ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Thu Jun 09, 2005 11:00 pm

Am doi prieteni buni (baiat si fata ... nu de alata dar se poate intelege aiurea), care au o relatie la distanta de mai bine de 5 ani si se simt bine asa! Se vad doar in vacantze... noroc cu noul abonament la telefon cu minute nelimitate dupa 10! Vorbesc aia ca inecatii.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Re: Cand n'avem (destula) incredere...

Postby creppin'on you on Fri Jun 10, 2005 12:59 am

o_tipa wrote:De ce atatea intrebari stupide cand shtim prea bine ce simtzim unul pentru celalalt ...oare sa fie distantza d vina ? .....

stii vorba aia "ochii nevazuti se uita..."  e cat se poate de adevarat... ma bucur ca sunt si exceptii care confirma regula... oricum... fii cu bagare de seama... la distanta multe se pot intampla...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 12:27 pm

pls....nu mai fiti asa de pesimisti cu relatiile astea la distanta ca ma sperii de-acuma si-s abia la inceput...mai lasati-ma vreo cateva luni sa visez.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Fri Jun 10, 2005 12:29 pm

dar chiar nu te impiedica nimeni sa visezi.... numai sa ai norocul ca visul tau sa devina realitate...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Fri Jun 10, 2005 12:31 pm

Micha wrote:pls....nu mai fiti asa de pesimisti cu relatiile astea la distanta ca ma sperii de-acuma si-s abia la inceput...mai lasati-ma vreo cateva luni sa visez.

mai Micha... invata ceva:

Code: Select all
Visele nu ti le dau... nu mi le poti lua........

NIMENI nu are dreptul sa te indeparteze de al tau vis... noi nu incercam asta... Doamne fereste... si chiar de am incerca vreodata... tu fa cum iti dicteaza inima... pe forum lumea isi da cu parerea... nimeni nu ordona nimic nimanui :)

:hug:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Fri Jun 10, 2005 1:00 pm

pai nu ziceam ca lumea imi ordona sa nu mai visez dar ma cam speriati, si io-s usor de intimidat...Dar io tot stiu ca va fi bine.....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Fri Jun 10, 2005 2:02 pm

Da..Snappy..am inteles ce ai vrut sa zici ... doar ca intrebarile astea sunt de ambele partzi :) ...Si parca eu sunt cea care il streseaza mai tare ...Oricum am hotarat ieri amandoi sa nu ne ma punem intrebari de-astea stupide si retorice :) ....(am fost maturi aici ;) )
Oricum ..el are tot dreptul sa nu aiba incredere in mine acum ... in fine ..e o poveste asa d lunga si de complicata ....
Eh ..Creppin'on you..nu cred k okii care nu se vad se uita :) nu vreau sa cred! am auzit si d relatzii la distantza cu final fericit! ..totul e ca cei 2 sa aiba incredere unul in celalalt si sa se iubeasca mult .....
Piedici apar mereu ... totu' e sa shtii sa le tzii piept! ..
Minerva

Membra Super

Next

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?