din cate am citit pe aici voi vedeti batranetea, sau va vedeti la batranete alte persoane. parerea mea este ca batranetea este o continuare si pentru a o face mai "suportabila" ar trebui sa ne ingrijum de acum. in ultimul timp au fost o groaza de emisiuni despre "fantana tinereti" si ce reprezinta ea concluzia finala fiind ca mentalitatea noastra este fantana tineretii. este inevitabil sa imbatranim, dar felul cum imbatranim este cel mai important. spun astea pentru ca vad multe persoane care nu au gija de sanatatea lor, mananca numai porcarii, nu fac exercitii, nu se edica. Intr-una dintre emisiuni erau prezentati 2 "batranei" care participau la un program de 20 de ani. aveau 80 si ceva amndoi si aratau mai bine decat parintii mei care nu au trecut de 50. Programul consta in monitorizarea alimentatiei si exercitiu fizic. Toate aceste le rapeu cam 3 ore din zi. dupa parerea mea pentru a apuca sa spunem povesti nepotilor ar trebui sa ne ingrijim de sanatate, sa renuntam la vicii (nu in totalitate. nu spune nimeni ca nu poti fuma o tigara de ocazie sau sa bei un pahar pe zi), iar pentru a ne vedea stranepotii ar cam trebui sa renuntam la calculator ca ne cam striva vederea

. aaa ar mai fi o solutie... sa facem copii pe la 18-20 de ani ci copii nostri la fel ca pe la 40 de ani sa fim bunici iar pe la 60-70 sa fim strabunici.
eu la batranete ma vad un bosorog senil care se odihneste pe o banca intr-un parc obosit dupa o viata plina. cum as vrea sa ma vad?? un bosorog senil care a ajuns in alta galaxie si se uita spre pamant unde si-a trait o mare parte din viata.
dar cel mai important vreu sa ajung batran....
Gandeste dincolo de cutie