If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataile din scolile de pe la noi

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Bataile din scolile de pe la noi

Postby Snappy on Thu Sep 27, 2007 9:54 pm

Se zice ca scoala este un loc in care oamenii se educa, se cultiva, invata sa devina... oameni...

SE ZICE !!! atat...

cu totii am auzit de bataile din scolile romanesti, de scandalurile repetate care au tot fost.

iata ca odata cu inceperea noului an scolar, au reinceput si bataile-n scoli... :duel:

iata aici un filmulet postat acum 3 zile care [presupun] ca este de zilele acestea...

click pentru a vedea filmuletul

ce parere aveti? pro? contra?

cine e de vina? parintii? anturajul? sistemul de invatamant? lipsa pazei in licee? ce anume? :bang-bang-3:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Re: Bataile din scolile de pe la noi

Postby crash_grl on Thu Sep 27, 2007 11:22 pm

ma ingrozesc scenele astea, dar cred ca m-ai mult ma ingrozesc cei care stau si se uita la ei, care rad sau care instiga.........motivele sunt tot ce ai zis tu pana acum @Snapp:
parintii, dar aici intervin si alti factori: parintzi abuzivi, deci copilul are o predispozitie catre violentza; parintzi care nu au timp si se ingrijesc mai mult de partea materiala, aici copilul ia din orice alta parte fara a sti daca e bine sau nu
anturajul, care consider ca este cel mai vinovat si bineinteles ca ma refer acum doar la cei care nu sunt in stare sa aiba propria personalitate si se iau dupa ce spun si fac altii; lucrurile s-au schimbat foarte mult in mentalitatea scolarilor/liceenilor si aici vorbesc si de fete si de baietzi, e o subcultura care are la baza diverse motive, aici ma refer strict la partea psihologica; pentru ca un astfel de comportament clar nu este unul adecvat, corect;
sistemul de invatamant, clar un motiv in plus, pentru ca nu mai exista acel entuziasm si acel empatism din partea profesorilor, ceea ce le-a permis elevilor sa faca cam ce vor sau sa isi piarda respectul si interesul;
lipsa pazei in licee, din cate stiu eu un gardian este cam in fiecare scoala, acum nu putem sa dam vina pe paza, cand noi de fapt trebuie sa ne comportam ca niste oameni civilizati, ca niste fiinte superioare
hai si acum sa zic o clasificare: eu sunt de parere ca actiunile te definesc in cea mai mare masura, dar aici problema este mult mai profunda, pentru ca intre copii exista aceasta competitzie, care a ajuns sa aiba conotatie din ce in ce mai negativa: "care e cel mai smecher, care vorbeste cel mai urat" si nu pot sa dau vina numai pe un anumit lucru, pentru ca aici au contribuit foarte multi factori, dar cel mai reponsabil dintre toti este parintele, care ar trebui sa fie mult mai atent la ce oameni intalneste copilul si mai ales sa vorbeasca foarte mult cu el, sa-si educe copilul de mic in asa masura incat sa fie copilul cel care vine si ii spune.

si in ceea ce priveste protagonistii acelui film si mai ales ca se intampla la scoala, ca suntem constientzi ca pe strada e mult mai grav, tot ce pot sa zic ca generatia asta poate fi caracterizata prin 2 termeni: teribilism si prostie.

sa nu creada cineva ca vorbesc despre toti elevii, ci doar de cei care se incadreaza in astfel de situatii.
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Thu Sep 27, 2007 11:34 pm

:)) astea au fost dintotdeauna ... numai ca acum sunt avansate metodele de filmare :lalala:

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Fri Sep 28, 2007 9:17 am

Referitor la filmulet...o bataie de amatori :accidentat: :al-nabii:
E stupid intradevar...mi-am luato si eu nitel si am dat si eu ca-n filmulete... ma rog...poate mai mult sua mai putin..nu stam acum la analiza...vorba lu millis... au fost si o sa mai fie scene dinastea..violenta e in noi un fel de chestie latenta care desi nu vrei..daca ai cum sa o exteriorizezi e cam greu sa te stapanesti dupa...
Sunt de acord cu postul lui Crash :gasca: cu adaugarea(sper ca am citit tot) ca fenomenele astea paranormale o sa mai continuie atata timp cat avem in noi testosteronul specific maimutelor carora li s-a incalcat teritoriul (fara suparare pentru cei care cred ca ma leg de toata lumea fara exceptii) ... :rosii:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Return to Invatamant