If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Barbatul bun la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby MoshCraciun on Wed Jul 25, 2007 7:05 am

puiul paranoic wrote: poate sunt cam rea. dar...mama, ce imi plac mie barbatii adevarati, eu sunt mai taree ca sabia lui zorooo!!!...frate. sunt super expert si nu gasesc nici o femeie sa ma satisfaca pe deplin, noroc sa stiu eu cum si ce sa fac ca altfel tare m-as mai plictisi

[ot]good point ! tocmai de aceea.. si pt ca vad ca sunt la moda.. o sa-i dam porecla lu nea guy fawkes de "cocoselul :banana: paranoic :s153: "..... :s118:

ps.....Grupul paranoia...cred ca ati face o echipa buna voi doi... :s039:
[/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Wed Jul 25, 2007 7:40 am

[ot]Mai degrabă cocoşelul sictirit. :D[/ot]
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Wed Jul 25, 2007 8:17 am

[ot] sictiriti sunt toti.....ca toti scuipa.. :)) . Tot paranoic ramane. Nu discut :s177: [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Wed Jul 25, 2007 5:32 pm

Paranoic, bun. Sper să apară şi la mine una care să mă facă disperat ca forumistul nostru iubăreţ. :P

P.S. Iar asta pe bună dreptate, logic.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Previous

Return to Educatie Sexuala