If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Baietii cu muschi...

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby onix on Sat Oct 22, 2005 3:25 am

Poate ca unii merg ca sa arate bine pentru ei, nu neaparat ca sa impresioneze. Stim foarte bine ca uneori sa stim ca aratam bine ne face sa avem mai mare incredere in noi. Asa si cu baietii si muschii lor lucrati.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sat Apr 01, 2006 10:45 pm

Foarte bine spus Onix, iti ofera incredere indeajuns pentru ca stii ca faci ceva pentru tine.

La mine a devenit rutina si obisnuinta, face parte din viata mea si din programul meu zilnic, plus ca dupa o zi stresanta si nervi de peste tot la sala uiti de tot si te descarci intr-un fel.

Lenea domneste la multi asa ca este preferabil sa stai acasa cu telecomanda in mana decat sa te duci si sa faci ceva pentru tine.
Catalin

membru special
membru special

Postby ncg_15 on Mon Apr 03, 2006 10:52 pm

@catalin - mai ia si pe altii cu tine ,le-ar trebui la unii sa mai mearga pe la sala :D

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Apr 03, 2006 10:58 pm

Cand m-am apucat de sala mergeam cu 3 prieteni dupa aia am ramas singur si tot asa am mers cu cate vreun prieten dar in cele din urma toti s-au lasat si eu tot singur ma duc..........ceea ce spuneam mai sus.

Tot pe tine ai baza cand altii umbla cu burtile in aer. :s195:
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Mon Apr 10, 2006 11:16 pm

Hai sa-mi dau si eu cu parerea de pereti...

Am incercat si eu sala vreo 6 luni (cat am putut). Din punctul de vedere anatomic este foarte buna aceasta ... activitate. E ceva legat exclusiv de ...masculinitate. Fetelor le plac baietii formati cat de cat, dar in limite observ aici si aveti si voi dreptate (fetele).

Dupa mine, sunt 2 categorii: cei pasionati pt acest sport si cei ce lucreaza pt... voi. Nimic nu-l face pe baiat sa se simta mai bine decat cand este admirat pt ceva ce a muncit din greu (catalin probabil ma intelege cand vorbesc de ... munca). Cei pasionati trag la greu, pt ei, ceilalti trag la fel, dar, va mirati sau nu... pt voi! Cu toate ca nu va place... Oricum, culturismul creste secretia de testosteron, acelasi efect il are si pt apetitul sexual (rezultat direct al hormonului).

In cuvinte mai explicite, te simti mai barbat, mai sigur pe tine, ceea ce voi cautati. Eu, recunosc, nu din pasiune am facut sala, ci sa-mi mai cladesc corpul si-asa ravasit.

Si totushi: NU VA INTELEG!!! :sht-up: Eu sunt nebun dupa venele care se vad...

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Tue Apr 11, 2006 12:12 am

Venele acelea care se vad clar le au cei care au fibrele bine dezvoltate......

Este pacat ca nu ai continuat cu sala, 6 luni este un inceput.

Eu repet, m-am apucat de sala pentru ca aratam ca dracu si ma lua vantul pe strada, nu m-am apucat de sala ca sa agat fete sau ca sa am impresii.

Ca acuma sunt privit altfel si ca fetele se uita la mine intr-un fel anume asta este altceva......pentru unele chiar conteaza fizicul si te privesc cu admiratie.

Si ai dreptate Jadi, este placut sa te priveasca lumea si sa te admire pentru munca depusa, pacat ca cei ce trag de fiare sunt priviti ca niste pacheti de muschi plini de anabolizante.
Oricum nu imi pasa parerea celor din jur care cand te vad pe strada mai facut asa, zic " asta e plin de pastile si prafuri."

Mai bine facut decat cu burta pana la gura, chelie, dureri de spate si cu ea in mana toata ziua. :s195:
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Tue Apr 11, 2006 1:15 pm

Catalin... Aproape toti ne duceam pentru.. impresii (dar nu-mi place termenul! :rosii: ). Mai mult sau mai putin direct, pt asta ne ducem. Si avea ceva daca te lua vantul? :s122:

Tu poate gandesti asa cand esti la sala, atunci chiar simti ca NUMAI pt tine tragi, dar acum imagineaza-te intr-un grup de estrogeni :s103: Asa-i ca-ti creste... testosteronul?! :s099:

Si voi, fetelor: cullturistii au gena sanatoasa. :bebelush:
Si, contrar parerii unora, nu e mica :sht-up: , e doar o comparatie intre masivitatea corpului cladit si... in fine :s172: Ce legatura are cu subiectul nush :D , poate ma simt EU complexat :hihihi:

Si acum sa citez dintr-o revista de specialitate :D : "Este un lucru firesc sa observam culturisti imbracati mulat, fiind mandri de realizarea lor, deoarece emana musculinitate si perserverenta, fiindca nu este asa de usor sa ajungi la un stadiu in care lumea chiar vede ceva la tine. Aceasta admiratie este o rasplata infima comparativ cu efortul depus in sala de antrenament."
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby rox on Tue Apr 11, 2006 1:30 pm

e prea tare sa vezi un tip cu muschi :454356: da decat sa fie doar muschii d el, mai bine ......... :-h .
in principal.......... daca t duci la sala ( daca as fi in locul unui tip) nu te duci neaparat sa iti faci muschi. nu-i asa fetelor?
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

Postby Catalin on Wed Apr 12, 2006 12:11 am

jADI wrote:Catalin... Aproape toti ne duceam pentru.. impresii (dar nu-mi place termenul! :rosii: ). Mai mult sau mai putin direct, pt asta ne ducem. Si avea ceva daca te lua vantul? :s122:
Tu poate gandesti asa cand esti la sala, atunci chiar simti ca NUMAI pt tine tragi, dar acum imagineaza-te intr-un grup de estrogeni :s103: Asa-i ca-ti creste... testosteronul?! :s099:

Nu ma simteam bine cand era vijelie afara si cautam primul stalp sau copac ca sa ma agat de el. :s122:

Si sa stii ca eu chiar ma duc la sala din placere si o fac pentru mine nu pentru altcineva......nu m-am gandit niciodata sa ma duc pentru impresii si nici acuma nu am impresii in cap chiar daca arat de 2 ori mai bine ca cel de langa mine.

Culmea este ca merg la sala de aproape 4 ani si nu m-am plictisit, pur si simplu a devenit rutina, face parte din viata si programul meu zilnic nu functioneaza fara sala.

Ai dreptate, faza ca, culturistii o au mica e vrajeala pura,( fac exceptie cei ce iau steroizi si tot felul de porcarii care le afecteaza viata in toate felurile) din contra au viata sexuala mult mai buna decat un om normal pentru ca nivelul de testosteron este mult peste nivelul celui ce sta la birou, el face efort foarte mare adica munca fizica in timp de celalalt sta la birou deci unde-i diferenta? :s195:
Ma simt bine de ce sa nu recunosc cand starnesc admiratie in jur si cand stiu ca munca si sportul care il fac este apreciat, nu imi place parerea multora ( general fete) despre barbatii facuti in general " ca trag de fiare de foame, ca sunt smecheri, figuranti, plini de pastile si prafuri, etc, etc".

Repet, cine nu practica sau hahar nu are despre sportul asta, nu are cum sa inteleaga ce spun eu aici, de vorbit si de dat cu parerea.....sportul asta il practica multi.

Oricum este parerea mea si nu stau acuma sa schimb parerile celorlalti......

Rox, daca sunt numai muschii de el este ca si cum ai vorbi singura, vorba aia "plin de muschi dar gol in creier".
Catalin

membru special
membru special

Postby onix on Sat Apr 15, 2006 1:47 pm

Mie chiar imi place un baiat care arata bine. Adevarat, nici sa aiba muschii super-lucrati de plesneste tricoul pe el ca atunci nu-mi mai place.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?