If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
19
36%
NU
33
63%

Total votes : 52

Postby not_so_innocent on Wed Aug 01, 2007 2:13 am

park postasem si eu pe aci in fine
ai mei parinti mereu mi-au zis sa las primul copil chiar daca va fi conceput "din greseala" sa nu-l dau afara si sa le spun, or sa ma jute si mi-au demonstrat asta prin alte situatii. Cine sunt eu sa iau viatza copilului meu, Doamne cand ma gandesc ca va creste in mine, ca va fi parte din mine ...................nu cred ca s putea. doar sa fie o chestiune de viatza si moarte , atunci ma mai gandesc in rest niciodata nu s-a pus problema de avort, daca el e nemernic si nu vrea sa recunoasa copilul nu-i nimic nu o sa-l dau afara pt asta, am persoane care ma sustin din toate pct de vedere.NU AVORT.

si sa fim sinceri cate femei avorteaza din cauza sanatatii, complicatiilor care apar, si cate din cauza situatiei materiale>cand ai fcaut-o nu te-ai gandit la asta?dar sa nu judecamca nu se stie niciodata ce ne este dat.

Parerea mea. fiecare face ce vrea, eu una nu cred ca as avorta, nu cred ca as trece peste ....

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby uby_4u on Wed Aug 01, 2007 3:01 am

Da, as avorta. Dar numai si numai daca sarcina ar fi in afara uterului. Risc sa mor si eu si copilul, plus ca 60% din astfel de sarcini nu reusesc, fara sa mai discutam cat sunt de dificile - mama e obligata sa stea numai in pat & etc.
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby axel on Wed Aug 01, 2007 10:57 am

categoric NU! Exista atat de multe metode de a preveni aparitia unui bebe incat chiar nu vad dc ar tb sa se recurga la avort.Placerea o poti simti si fara sa existe urmari"neplacute" dupa! cred ca femeile ar tb sa se gandeasca in primul rand la cata durere isi provoaca lor dar si acelui ghem de om care abia incepe sa se formeze in ele.wtf?e al tau fie ca l-ai vrut,fie ca nu....cum draq sa il ucizi?Mai bine porti o caciulitza si traiesti cu o constiintza impacata decat sa te simti "mai bine" iar in sinea ta sa fii unul ce si-a ucis propriul copil!Intr-o alta ordine de idei...avortul mi se pare o scapare doar in cazul in care ai certitudinea ca bebe tau se va naste cu afectiuni grave,daca tu sau el veti muri la nastere etc!
In rest.....NU

Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to AVORTUL - Zambetul Furat