If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby NYCGIL on Wed Oct 26, 2005 9:34 pm

Asa este...si astea sunt numai cazurile din extreme.
Nu au cu ce hrani copii...Asta e cel mai rau. La ei nu se pune problema educatiei, principiilor, tot ceea ce un copil are nevoie pentru a creste si a avea un viitor.

Si nu e vorba de a fi ele fericite- femeile de care vorbeai- ci copii lor. Ei sunt cei care merita sa aiba o viata linistita, normala....Si a le refuza dreptul la astfel de viata mi se pare la fel de rau ca a face avort.....

Cei care sustin sus si tare ca sunt prea nobili pentru a face asta, ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa vorbeasca- parerea mea....si sa priveasca viata asa cum este, nu cum e descrisa in filme sau in povesti

PS: nu vreau sa jignesc pe nimeni

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Thu Oct 27, 2005 4:09 pm

NYCGIL wrote:A
Cei care sustin sus si tare ca sunt prea nobili pentru a face asta, ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa vorbeasca- parerea mea....si sa priveasca viata asa cum este, nu cum e descrisa in filme sau in povesti

Eu nu cred ca a zis cineva ca viata e ca in povesti (ca in privinta filmelor, le intrece). Nu e vorba de "a te gandi de doua ori inainte sa vorbesti" Totul consta in a realiza ca cel care tu vrei sa il consideri o marfa stricata e COPILUL TAU, si sa te informezi mai bine despre modul in care va fi ucis (DE TINE!). Cred ca nu am sa inteleg niciodata cum atunci cand vine vorba de sex, toti sar in sus de bucurie fara sa se gandeasca la consecinte. Iar dupa ce fata ramane insarcinate se gandeste ca scapa f. usor de "problema'. Pe langa mizeria care o descrieti voi, e un suflet care e ucis de propria mama. Cat de EGOISTI putem fi noi OAMENII (caci animalele isi iubesc puii...)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby NYCGIL on Thu Oct 27, 2005 6:52 pm

Scuze, Keira, dar nu e vorba de egoism.
Caci atunci cand aduci un copil pe lume te gandesti intai la el. La ce fel de viata ii poti oferi. Mi se par mai egoisti parintii care "toarna" copii in prostie fara sa se gandeasca la ce fel de viata vor avea.

Nimeni nu zice ca e usor sa faci avort...si ca e ca si cum ai scapa de o problema.
Numai ca in momentul in care iei decizia nu trebuie sa te gandesti doar la tine. Ci si la copilul pe care hotarasti sa-l aduci pe lume. Acela este un suflet pe care il poti ucide fara sa vrei, prin ignoranta si egoism...doar pentru a spune "eu am luat decizia corecta"

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Thu Oct 27, 2005 7:31 pm

Eu nu am fost , nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu avortul, indiferent de situatie...vreau sa va dau un exemplu care este semnificativ pentru mine ca fiinta umana...o tanara domnisoara de 16 ani s-a indragostit de un baiat mai mare cu 2 ani, ulterior a ramas insarcinata...initial iubitul ei nu a vrut sa-si asume responsabilitatea, iar parintii nici unuia dintre ei nu stiau de aceasta legatura si implicit nici de urmarea ei nefasta...tanarul a plecat in armata, iar fata a trebuit sa le spuna parintilor ceea ce s-a intamplat...a primit repetate pedepse...o continua tortura psihica si fizica, dar isi iubea prea mult copilul nenascut pt ca era singura fiinta vie care o iubea neconditionat...tanarul s-a intors din armata si a fost obligat sa o ia de sotie...primii ani de casnicie au fost un chin pt tanara mamica...dar toate au trecut...copilul e acum sanatos, la facultate in primul an...si mama il iubeste la fel de mult ca in ziua in care l-a conceput, cu o dragoste infinit mai mare decat aceea pe care i-o poarta si acum, dupa 19 ani de casnicie, sotului ei...ii multumesc mamei mele in fiecare zi, pt ca m-a iubit, si pt ca si-a sacrificat tineretea, cariera, linistea pt mine...nu voi putea sa-i multumesc indeajuns decat in ziua in care voi aduce pe lume un copil sanatos, nascut din iubire...
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby skumpika on Thu Oct 27, 2005 8:37 pm

emma wrote:nascut din iubire...

Ai spus cuvintele magice. Gandeste-te insa cati copii nu se nasc din iubire. Doar pentru...ce? Cati barbati abandoneaza femeia insarcinata. Cate din aceste femei nu au nici o posibilitate de a creste copilul.

Cred ca in viata toate au timpul potrivit. Si nu cred ca timpul potrivit pentru un copil este sa fie nascut de alt copil de 16-17 ani. Ce-i drept e mai bine sa prevezi decat sa combati dar...

skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Keira on Thu Oct 27, 2005 10:45 pm

NYCGIL, atunci cand iti omori propriul copil ca sa iti fie tie bine, nu se numeste EGOISM? De fapt.. EGOISM e prea putin spus...
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby NYCGIL on Thu Oct 27, 2005 11:59 pm

Depinde, Keira....
Daca ar fi cazul meu, m-as gandi mult inainte...mai mult la copilul caruia ii daruiesc viata decat la mine.
Iar daca m-as simti in stare sa-i dau tot ceea ce cred ca merita un om pentru a trai, nu m-as gandi la avort
Insa altfel...nu as aduce pe lume un copil pe care sa-l fac nefericit
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Fri Oct 28, 2005 8:11 pm

Mai mare nefericire decat faptul ca PROPRIA TA MAMA te-a omorat, crede-ma ca nu exista.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Akachan on Fri Oct 28, 2005 10:32 pm

[ot]
Keira wrote:Mai mare nefericire decat faptul ca PROPRIA TA MAMA te-a omorat, crede-ma ca nu exista.

Sincer nu vreau sa fiu rea dar la ora asta si dupa ziua asta de kko pe care am avut-o chiar nu ma abtin si zic:
Copilul ala pe care "propria mama il omoara" nu este constient de acest fapt, nu simte aceasta nefericire(pentru ca nu are sentimente la cele nici 3 luni intrauterine), simte eventual durerea fizica...copilul incepe sa fie constient, sa simta sentimentele mamei, sa viseze mai tarziu...cat de partea ca simte sufletul...in cazul asta da...cei care cred in asa ceva probabil vor fi induiosati :D [/ot]
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Oct 29, 2005 2:34 am

Avortul sau crima este acelasi lucru. In ambele cazuri iei viata cuiva. Viata unei persoane pe care Dumnezeu a trimis-o pe Pamant cu un anumit scop. Pur si simplu dovedesti k nu esti de acord cu Dumnezeu...Nu ash avorta sub nici o forma. Fie ce o fi copilul meu se va naste sanatos si frumos.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat