If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

atunci cand iubiti,va marturisiti intotdeauna iubirea?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Catalin on Wed May 10, 2006 9:47 pm

andreeam wrote:nu stiu de ce..teama de refuz oare? (((

Cea mai mare greseala, e mai bine sa traiesti cu impresia ca:"oare o fii ceva in inima lui, simte la fel, etc etc" decat sa ii spui ce simti?

Ce poate sa se intample rau? Sa te refuze?

Ai sa te lovesti de ziduri mai inalte decat acesta in viata.

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Wed May 10, 2006 9:50 pm

stiu k o sa fie si mai greu de acum incolo....da asta e un moment critic..si nu mai vreau sa sufar...si sa fiu dezamagita...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby crash_grl on Wed May 10, 2006 10:59 pm

o singura data am iubit....acum :* :s123: ....cu greu mi-am marturisit dragostea pt k nu sunt o adepta a vorbelor multe..prefer sa demostrez...dar nu am probleme sa spun acum te iubesc pr k simt asta..

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby noco on Wed May 10, 2006 11:22 pm

am iubit de doua ori..cred..ce curios; dupa ce termin o relatie stau si ma gandesc: dar oare chiar am iubit? :s102:
am spus te iubesc si am spus-o din suflet (mda,m-am contrazis mai devreme,si totusi, m-am lamurit!!! :s195: ..dubiile sunt provocate de suferinta..), dar cum orgoliul meu este prea mareImage niciodata nu am fost eu prima care spunea...intotdeauna te iubesc-ul meu era o replica..ba mai mult chiar eram intrebata..ma iubesti? si eu faceam fetze fetze, bot, mutre..si sincer da, preferam sa-i dau un pupic in loc sa spun te iubesc.. asa sunt eu..
ehhh dar ce frumos e sa auzi si sa spui..simti fluturasii in stomac.. :wub: parca ti se taie respiratia, si tot sangele zvacneste de emotii

si totusi parca prea multe declaratii ajung la un moment dat sa-si piarda din farmec.. :roll: pentru mine cel putin, ar conta mai mult sa imi arate ce simte.. :wub:

gresim foarte mult atunci cand ne reprimam sentimentele.. :( ..been there...la un moment dat regreti..
sa il/o ai in fata ta..sa-l/o privesti in ochi si sa iti doresti sa-i spui te iubesc,simti ca te topesti de dragul lui/ei dar cuvintele pur si simplu nu vor sa iasa...ceva te retine..teama, orgoliu..E un fel de scut creat impotriva eventualelor dezamagiri.Si nu cred ca e gresit sa ne autoprotejam asa, insa nu in mod excesiv..
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby skip on Thu May 11, 2006 7:36 am

nu....... mi sa intamplat sa ma indragostesc dar .. sa fiu sincer i-am spus fetei respective....... si va spun sincer ca nu am regretat

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Kengyra on Sat May 20, 2006 12:45 am

Nu mi-am marturisit niciodata sentimentele...la mine faptele vorbesc...cuvintele se uita...sunt o fire mai rece.Nu am spus niciodata "te iubesc" la nimeni..nici macar prietenului meu cu care sunt de aproape 4 ani...el ma cunoaste, stie cum sunt si ma accepta si fara vb de genul asta.
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Wed Jul 19, 2006 6:46 pm

mi s-a intamplat de cateva ori si nu mi-am marturisit niciodata sentimentele..........as zice ca as incerca mai intai prin semnale, iar daca nu si-ar da seama atunci presupun ca as recurge si la spus in fata dar trebuie sa ma pregatesc psihic mult pentru ca nu se stie ce reactii va avea si nu se stie daca ajung cu capul in nori sau inainte de a ajunge in nori ma lovesc de ceva :s122: si ma darama; trebuie sa fim pregatiti si de chestii negative nu numai de alea pozitive nu?
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby rox on Fri Jul 21, 2006 10:12 am

mai nou am inceput sa zic si eu cE simt si park e mai bine...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby anamana on Sun Sep 10, 2006 9:45 am

Snappy wrote:[
cand iubesti marturisesti pt ca iubirea vine dupa ce cunosti omul...

yup....de acord cu tine @snappy se intamplau in frageda adolescenta lucruri de genul dragoste nemarturisita.Acum iubire se bazeaza mult mai mult pe realitate.
...intrebarea era adresata baietilor,nu? :D
poate treceti si voi cu vedera de data asta da?
Ce nu te omoara te face mai puternic!!!!
anamana

Invatacel
Invatacel

Postby kiduletz on Sun Sep 10, 2006 3:54 pm

astept mai intai sa vad cat de stabila e relatia... dar dak i-as spune mai repede cred ca ar intari relatia? nu?... oricum astept mai intai sa zica ea :D
love me or hate me...
kiduletz

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?