If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati refuzat "frumos " o fata care tinea la voi?

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Ati refuzat "frumos " o fata care tinea la voi?

Postby emma on Sat Dec 10, 2005 1:36 am

vi s-a intamplat ca o fata sa tina la voi,iar voi "sa o refuzati "frumos" din dorinta de a o nu rani?si daca da,nu credeti ca ar fi fost mai onest sa-i spuneti care este adevaratul motiv pentru care nu vreti sa fiti impreuna?
...oare regula sinceritatii nu ar trebui sa functioneze in primul rand,indiferent de situatia in care va aflati?...

...si daca ar fi sa generalizati,vi se pare corect,atat pentru cel care refuza(care se amageste ca face un bine astfel), cat si pentru cel care este mintit "frumos" ,sa existe aceasta metoda a lipsei de sinceritate...doar de dragul de a mentine un climat armonios in conditiile in care cei dor ar "dori sa ramana amici?

...mie personal mi se pare o lasitate sa-ti "indulcesti" refuzul astfel...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Sat Dec 10, 2005 1:43 am

Nu am refuzat nici o fata pana acuma din ce imi aduc aminte.....si ai dreptate, este o lasitate sa-ti "indulcesti" refuzul astfel.
Este mai usor sa o dai "cotita" decat sa fii sincer cu tine si cu ea. :(
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Dec 10, 2005 12:15 pm

da..am refuzat o fata pt ca suferea prea mult fiind cu mine...si eu nu prea mai dadeam importanta. i-am zis sincer..si clar depsre ce este vorba..si se pare ca a inteles ;)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sun Dec 11, 2005 9:58 am

Emma, trebuie sa ne gandim in primul rand la sentimentele celuilalt. Nu e o lasitate, ci dimpotriva. Ar fi o cruzime sa-i spun in fata unui tip ca "nu vreau sa fiu cu tine, pentru ca esti urat, ai doua bete in loc de picioare, si prostia ta te acopera cu totul." Sau : "esti nebun? cum sa fiu cu o uratanie ca tine?" Nici tu nu cred ca te-ai simti mai bine daca ti-ar zice cineva asa.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby a_soul_4_u on Sun Dec 11, 2005 10:46 pm

Da .... acum daca vb aci despre refuzul iubiroii ei iar da ... si acum mai e si partea unii oameni nu suporta adevarul ... sau sunt prea slabi ca sa il poata gusta, iar altzii pot avea reactzii dintre cele mai diverse de la razbunare pana la stiu eu ce .... e exact ca un moderator .... trebuie sa fii echidistant si sa temperezi toate apele ..... asa ca e mai bine sa ii expyui povestea intr-un mod in care sa o inteleaga si sa o acccepte
;)

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby emma on Mon Dec 12, 2005 1:25 am

...a soul 4 u,un om caruia i se refuza iubirea,va suferi oricum...si daca nu i se raspunde cu iubire,oare nu merita macar un grad ridicat de sinceritate?...nu poti iubi intotdeauna pe cei ce te iubesc,este foarte adevarat...dar persoana pe care o refuzi trebuie sa stie de ce nu puteti fi impreuna,daca este doar vina ei...pentru ca numai astfel va intelege ca sufletul ei nu-si va gasi linistea in tine,si viceversa,ci intr-un alt suflet...are nevoie de sinceritate pentru a nu-si simti tradata propria sinceritate,si pentru a nu arunca un val intunecat de minciuna peste adevarul dragostei ei...altfel vei ucide in persoana respectiva increderea in oameni si in cuvintele lor...

...eu zic,sa fiti sinceri cu cei care va iubesc,si nu incercati sa le "indulciti" situatia...si-o vor ameliora singuri atunci cand vor pricepe cu adevarat cauzele lipsei voastre de iubire,si-si vor ridica ochii spre alte zari,spre alti oameni...si nu-i transformati in niste bieti idioti care vad in voi si soarele si luna,sperand ca intr-o buna zi ii veti iubi...
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby NYCGIL on Mon Dec 12, 2005 3:01 pm

adler wrote:da..am refuzat o fata pt ca suferea prea mult fiind cu mine...si eu nu prea mai dadeam importanta. i-am zis sincer..si clar depsre ce este vorba..si se pare ca a inteles ;)

Si mie mi s-a intamplat cam acelasi lucru...eu fiind in postura ei.
Cand m-a intrebat daca as fi preferat sa ma minta, am fost tentata sa spun ca da... ca as fi vrut ca iluzia sa mai continue un pic....
Dar cu cat m-am gandit mai bine, cu atat l-am apreciat mai mult.
Sunt sigura ca i-ar fi fost mai usor sa ma duca cu vorba, cum mie mi-ar fi fost mult mai usor sa pretind ca il cred....
Daca toti am spune in fata exact ce simtim, relatiile astea ar fi mult mai usoare
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Mon Dec 12, 2005 8:55 pm

...in sfarsit cineva care imi da dreptate...;)NYCGIL,Ssi eu am fost in postura ta...adevarul poate fi dureros,dar iti serveste intr-o masura mai mare decat o minciuna ...
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Scorpion on Mon Dec 12, 2005 9:57 pm

Nu nu a-si refuza o fata ba din potriva a-si fi bucuros sa aflu ca ea tine la mine.
E usor sa dai laoparte o fiinta umana.
Cred ca cel mai bine daca nu iti poate deveni prietena mai bine iti devine amica, dar o amica fidela pe care te poti baza la nevoie.
PS:Vezi reclama de la Sprite. ;) ;)
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Wed Dec 14, 2005 2:33 am

depinde de fata....si de tipul relatiei pe care ai avut-o cu ea........

daca a fost o relatie in care sinceritatea si spusul lucrurilor pe nume...nu au fost tocmai un punct forte.........atunci...cu sigurantza nu ma apuca sinceritatea tocmai la sfarsitul relatiei......ca sa aiba pe cine urah.............plus ca....sunt lucruri care nu le poti spune.....precum..gradul de: maturitate....inteligentza......simtz al umorului......nebunie...spontanietate.....samd.....

daca a fost o relatie sincera....de iubire................nu ai cum sa nu fii sincer......esti prins imediat cu matza in sac..........plus ca......ea/el....va sti ce si unde a gresit.........inainte ca tu sa refuzi "frumos" sau sincer....
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Cat de rai sunt baietii ?