If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Ati fost tradati de "prieteni"?

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby Snappy on Sat Nov 11, 2006 11:25 pm

prietenii sunt aia care

...cand le zici ca te doare sunt acolo...
...cand le ceri ajutorul, iti intind o mana...
...cand vrei a plange iti ofera umarul...
...cand le ceri un sfat stiu a ti-l da...
...cand ai ceva pe suflet stiu a te ascuta...

...etc

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Sun Nov 12, 2006 12:38 am

atunci n-am ...
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Mon Dec 11, 2006 1:56 pm

Acum cativa ani am fost dezamagita de o "prietena" si chiar a durut pentru ca vreme de ani buni am impartit totul,unde era una era si cealalta,eram aproape nedespartite.
Stia totul,stiam totul. Dar a sosit si ziua in care m-a dezamagit,nu ma asteptam dar totusi s-a intamplat.
Am trecut peste asta si acum consider ca prietenie adevarata intre fata - fata sau baiat - baiat nu prea mai exista,nu generalizez,sunt si cazuri in care prieteniile astea pot dura la nesfarsit.
Acum,la ora actuala,am 2 prieteni adevarati,am ajuns la concluzia ca mult mai bine ma intelege un baiat decat o fata. Invidia nu isi mai scoate coltii,barfele nu mai exista si sunt destul de multumita asa.

Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby uby_4u on Mon Dec 11, 2006 8:46 pm

DA - si poate in cel mai urat mod. Am fost tradata de doua ori. :sht-up: Care prefer sa nu-mi aduc aminte, deoarece una e recenta.. si prefer sa nu-mi aduc aminte :sht-up: Inca sunt in proces de "vindecare"

E groaznic sentimentul de a fi tradat de cel care credeai ca il cunosti, de cel care te cunoaste si il cunosti atat de bine.. Astfel de situatii te fac sa-ti pierzi increderea in oameni.. sa te izolezi putin si sa nu mai lasi alte persoane sa-ti patrunda in suflet: ti-e teama sa nu fii iar tradat...
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

Postby Dedeea on Tue Feb 27, 2007 3:04 pm

@Alice,foarte adevarat ca incepi sa-ti pierzi increderea in oameni,incepi sa te inchizi in tine pentru ca nimeni sa nu te mai raneasca...
De cand eram mica si pana acum,am avur vreo 4 presupusi prieteni care mi-au cam dat cu piciorul.....poate din cauza bunatatii mele prea mari,am fost luata de fraiera :D
Insa,recent am reconstruit din nou o prietenie cu o persoana pe care am fost suparata destul timp si nu regret....am discutat,am recunoscut fiecare cu ce a gresit,am vazut ca s-a schimbat mult fata de cum era in trecut,iar acum totul e bine >:D< adio trecut....bun venit prezent si viitor :*....abia astept sa ma si intalnesc cu ea :D

Pentru dragostea unui trandafir,gradinarul este sclavul a mii de spini :loveeyes:
Image
Dedeea

Descurcaret
Descurcaret

Postby not_so_innocent on Tue Mar 20, 2007 4:16 pm

DA! si cand ma gandesc ca ii ajutam si ei pe la spate imi sapau groapa, parte proasta e ca nu au stiut sa aprecieze ceea ce faceam pentru ei, din invidie cred ca alt motiv chiar nu pot gasi.In fine a fost sa speram ca nu mai fac aceleasi greseli :(:(: asta e viata
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby meunika on Sun Apr 08, 2007 8:48 pm

daaaaaaaaaaaaaa si acum nu mai am incredere in nimeni suflu si in iaurt
fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Sat Apr 14, 2007 3:44 pm

Tocmai asta e partea proasta cand te dezamagesc prea multi 'prieteni'. Incepi sa te feresti de oameni, sa fii mereu pe faza sa nu te tradeze.
Eu m-am ambitionat atat de tare sa nu ma mai las ranita de oameni incat era sa ratez unii care chiar merita.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Tue Apr 17, 2007 10:16 am

Nu am fost tradata de prieteni pana acum.. E prea mutl spus tradare... Sau cel putin asa mi se pare.. Eu merg pe ideea ca pana si cei dragi ne ranesc... fara sa isi de-a seama :) Poate nu o fac intentionat... Uneori din prea multa atentie pentru cei din jurul nostru, ii ranim... Depinde cum vede fiecare problema... Nu spun ca nimeni pana acum nu a fost tradat de prieteni, ci doar ca sunt destule cazurile in care se credea ca X -a tradat cand de fapt X a incercat sa il ajute...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby violeta on Mon Jul 30, 2007 1:52 am

Snappy wrote:prietenii sunt aia care

...cand le zici ca te doare sunt acolo...
...cand le ceri ajutorul, iti intind o mana...
...cand vrei a plange iti ofera umarul...
...cand le ceri un sfat stiu a ti-l da...
...cand ai ceva pe suflet stiu a te ascuta...

...etc

asta cred si eu despre adevaratii prieteni...si mi-am dat seama de vreo 2 ani ca eu sunt singura, ca nu ma sprijina nimeni, ca nu am un umar pe care sa plang..si mai ales ..ca nu ma asculta nimeni cand am ceva de spus...nu am nici macar..o "jumatate de prieten", ca sa spun asa, nimic...mi-am pierdut vremea aiurea cu falsii prieteni ascultandu-le problemele si incercadn sa le rezolv, iar pe mine ma lasam pe ultimul plan...
..nu am avut cui sa-i spun ca eu sufar, nu am avut cu cine sa vorbesc in clipele grele si asta m-a facut sa ma inchid in mine si sa privesc lumea cu teama..sa-mi fie frica sa spun ceva de teama sa nu cumva sa ranesc pe cineva...
...am devenit depresiva tocmai din cauza asta, in incercarea mea de a-mi gasi prieteni am gasit doar falsitate, egoism si lipsa de intelegere!
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

PreviousNext

Return to Prietenia