If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Ati fost tradati de "prieteni"?

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby onix on Wed Jul 12, 2006 1:23 am

Daca un prieten ne tradeaza inseamna ca nu ne-a fost niciodata un prieten adevarat.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby alx on Fri Jul 14, 2006 2:25 pm

tradata...o singura data;dezamagita..."fara numar":)
prietenia sincera exista,insa e greu de gasit.inca am puterea de a crede in ea,desi singurul prieten adevarat nu raman decat eu.
insa prietenia e precum fericirea,dintr-un anumit punct de vedere,consider ca sunt sinonime:"un lucru pentru care merita sa alergi toata viata,stiind insa ca exista posibilitatea de a nu-l mai intalni niciodata"
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Mon Jul 24, 2006 1:07 am

onix wrote:Daca un prieten ne tradeaza inseamna ca nu ne-a fost niciodata un prieten adevarat.

nu este adevarat!......oamenii se schimba.....si nu neaparat in bine.....

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Mon Jul 31, 2006 8:07 am

Se schimba dupa ce a "comis-o" asa ca la ce folos? :don't-know:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Mon Jul 31, 2006 4:00 pm

eh ! come on guys! unii oameni chiar se schimba (in rau/bine) dupa ce au trait anumite evenimente in viata lor independent de voi (adica prietenii lor). Stiu oameni la care le-au plecat de ex parintii in strainatate si dupa aia nu mai erau deloc ca si inainte... ca sa dau doar un ex...
Oricat am fii de apropiati de cineva mai sunt si altii in viata lor si toate astea pot sa ii schimbe , mai incet sau mai rapid

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Alinutza_19 on Mon Aug 21, 2006 9:20 pm

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chiar azi am aflat cat de urat a putut sa ma minta
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Tue Aug 22, 2006 5:19 pm

Tradat de prieteni?! Nu pentru ca am putini prieteni si cei care-mi sunt prieteni stiu sigur ca nu ma vor dezamagi niciodata. Oricum "tradat" e mult spus, mai degraba am fost dezamagit de amici si asta s-a intamplat de multe ori. Ce bine ca am fost ferit de "prieteni" care-si fura iubitele unul celuilalt

@monystar - spui sa las "loc de buna ziua" atunci cand ma tradeaza un prieten?! Sorry, asta nu se poate, cu acea persoana nu ma mai salut niciodata. Tradarea chiar daca o iert, nu o uit niciodata
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby ashes on Fri Sep 01, 2006 1:59 pm

copilasu_l wrote:Tradarea chiar daca o iert, nu o uit niciodata

nici eu nu fac asta niciodata, indiferent din ce parte vine: iubit, prieteni, amici, etc.

am fost ..dezamagita de o prietena pe care o cunoasteam de vreo .. 10 ani, de cand eram mititele, cu care trecusem prin toate problemele si cu care vb absolut despre orice si pe care credeam ca o cunosc. tzeapa :)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sweet Insanity on Sat Nov 11, 2006 6:10 pm

Prietenii m-au tradat de cateva ori... insa "prietenii" m-au tradat cu prima ocazie. De la cei care imi aruncau in vant secretele (si care m-au invatat sa spun ceea ce simt doar putinor persoane si uneori nimanui) la cei care ma barfeau pe la spate si la cei care imi vroiau raul. Am avut parte de o "prietena" care a tipat la mine ca nu i-am suflat (desi ea era in prima banca si eu in ultima) si m-a facut in toate felurile (in clasa a saptea, prima data in viata cand am fost cinica cu adevarat). Au fost multe... cea mai recenta mi-a facut-o o persoana pe care la un moment dat am indraznit sa o numesc cea mai buna prietena a mea... asta pana a descoperit placerea de a fi bagata in seama de toata lumea si de a fi considerata "cool'. Catva timp am suportat noua schimbare, dar cand ea a inceput sa dea inapoi am dat si eu... oricum incepuse de ceva vreme sa spuna multe secrete tuturor... mi-a spus odata ca nu o face din rautate, si-a cerut scuze, dar o tot indemnau ceilalti si nu s-a putut abtine (asa cum a inceput cu betiile saptamanale, ca de, e 'ccol' - de fapt nu mai stiu baietii cum sa-si baat joc de fete - si fumatul - ea, care mai ac lesina daca statea in fum in urma cu cateva luni). Nu am crezut-o... de fapt nu am vrut s-o cred, a devenit prea ipocrita si 'nemultumita': isi bate joc de ce fac si gusturile mele pe fata cand vorbim numai noi doua, imi comenteaza gusturile si nu inceteaza sa imi spuna sa ma schimb; si inca se crede prietena mea, oricat as evita-o se supara inceredibil de tare daca nu vreau sa vorbesc cu ea si-mi sare in cap(pur si simplu dupa toate astea se crede prietena mea).
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby milisss2 on Sat Nov 11, 2006 10:34 pm

dap ! ...la urma urmei ... ce dreaq sunt aia prieteni ?
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Prietenia