If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Amanta are dreptul la fericire?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Kelso on Thu Mar 15, 2007 2:18 pm

De ce am deschis subiectul asta?! Pentru ca am stat de vorba cu o fosta colega de liceu care inca se afla in situatia asta.

Are o relatie cu un barbat insurat. Si nu e vorba doar de o aventura din moment ce relatia lor dureaza de mai bine de 5 ani.

Nu am condamnat-o niciodata. Nu stiu de ce. In schimb, mi-a fost mila de ea si de tot chinul pe care l-a dus atatia ani.

E destul de ciudat pentru ca el le iubeste pe amandoua si nu poate renunta la nici una. In afara de asta, la mijloc mai este si un copil. A tot sperat ca el va divorta dar tot nu s-a ajuns pana aici. De ce?! Raspunsul a fost foarte clar: "imi iubesc sotia, imi iubesc copilul, nu vreau sa ajunga in situatia de a suferi in urma unui divort dar totusi nu pot trai nici fara tine". Straniu, as zice.

In primul rand mie mi se pare un rol destul de traumatizant pentru o femeie. Acela de a fi pe locul 2, ideea de a il imaparti cu alta, etc.

In al 2-lea rand ma gandesc la femeia inselata [ in situatia de fata, constienta ca sotul o inseala ], mie nu mi se pare corect fata de acea persoana. Orice femeie este ingrozita de faptul ca ar putea fi inselata de partener. Totusi unele accepta situatia.

Cherry wrote:In general un barbat isi alege o amanta doar pentru ca nu e satisfacut de femeie...

Aici iti dau dreptate. Barbatii care nu au acasa ceea ce isi doresc, cauta in alta parte. Cred ca asta ar fi cea mai plauzibila scuza. Si monotonia cred ca are partea ei de vina.

Cherry wrote:In cazul in care nu si-ar mai iubi sotia deloc si nu ar mai avea treaba cu ea ar divorta...

Asa e numai ca unii nu divorteaza din cauza ca sunt obisnuiti sa traiasca alaturi de partener chiar daca nu au o viata prea stralucita impreuna. Un alt motiv ar fi faptul ca prefera sa se sacrifice pentru copii.

In principiu ma gandesc ca o femeie ar trebui sa fie constienta de ceea ce implica o relatie cu un barbat insurat. Multora le convine pentru ca au libertatea pe care si-o doresc iar amantul este cel care le satisface capriciile in schimbul unei partide de sex....

Totusi.... relatiile care dureaza cativa ani nu cred ca se mai limiteaza doar la partea sexuala ci si la niste sentimente.....

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Mar 15, 2007 2:28 pm

Daca in cazul de fata ar fi vorba numai de sex...iti zic eu ca tatal acela nu si-ar mai pune problema..."ce vezim dom'le divortez si cum ramane cu copii mei" ... asa ca nu e numai sex ... la urma urmei...casatoria e o relatie cu acte in regula
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby meunika on Thu Mar 15, 2007 7:54 pm

eu cred ca amanta e mai rasfatata deact sotia ... si e si mai fericita ..

fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Thu Mar 15, 2007 9:15 pm

ca femeie are tot dreptul...da nu in acea calitate
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby uby_4u on Thu Mar 15, 2007 10:34 pm

DA are. eU asta cred. nu o condamn, asta e. stiu situatia, dar puneti-va si in locul ei. eU m-am pus ... si .... da, are dreptul la fericire... in fond e si ea om. poate nu a facut asta cu buna-credinta (desi in cazul meU asa s-a intamplat, trecem peste :lasa: ) dar sunt unele cazuri in care amanta afla abia peste ceva timp ca e cea de pe locul 2. ;)

[ot]si acum sa-i dam cu silogismnul: daca amantele sunt oameni si toti oamenii au dreptul la fericire, inseamna ca amantele au dreptul la fericire

ps: :s103: fac tema la logica.[/ot]

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

Postby ela on Fri Mar 16, 2007 12:43 am

[ot]Azi am vorbit cu o "amanta" - daca se poate numi asa. Mi-a spus ca cel cu care este ea acum ii ofera tot ce ar vrea, si totusi...se mai intalneste cu un el (persoana cu care se vede la randul ei este implicata intr-o relatie). Am intrebat-o de ce face asta si mi-a spus ca e riscant, e palpitant si asta face sa fie si mai tentant si mai placut.
Intrebarea nr.2- o intreb daca se merita, la care ea foarte ferma- "Da, chiar recomand".
Relatia pe care o are ea in prezent cu barbatul care ii ofera ce vrea, a inceput in acelasi fel...pe atunci tot ea se mai vedea cu un tip,altul decat cel de fata; ca sa ascunda oarecum acest lucru, la o sedinta s-a prezentat cu amandoi unde barbatul cu care este acum, atunci era pe post de paravan.[/ot]
Trebuie sa iti stea si in fire sa faci asa ceva...
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby amanda on Fri Mar 16, 2007 8:40 pm

Amanta este o femeie care are intalniri intime cu un barbat, fie el insurat sau NU.

Daca e vorba despre cazul 2, sigur ca are! Cate femei nu sunt/au fost amante?!

Daca e primul caz, iar asa! Adica faptul ca el este casatorit si ca nu e multumit de relatia lui matrimoniala si cauta sa scape de ea/s-o fenteze ii ia dreptul amantei sa fie fericita????

Daca mariajul respectivului este ratat nu este vina amantei ca este combinata cu el. Sotia lui are dreptul sa fie fericita? Daca da atunci sotul de ce nu are dreptul sa fie fericit? Cred ca puneti prost problema si dati vina pe amanta desi si sotul este implicat in aceeasi masura ca si ea in relatie, ba de multe ori este initiatorul.

Cu ce se face mai vinovata o femeie care iubeste si care este alaturi de un barbat casatorit decat el care este casatorit si totusi isi doreste aceasta relatie? De ce credeti ca fericirea trebuie sa se subordoneze hartiilor?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente