If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Alcoolul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby creppin'on you on Mon Mar 20, 2006 11:07 am

adler wrote:
Niciodata nu am fost beat..doar ametit..adica gandeam clar ... stiam tot ce se intampla... dar imi era destul de greut sa ma mentin pe picioare..si sa merg drept :D

cine stie stie... :D

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby copilasu_l on Mon Mar 20, 2006 12:22 pm

skip wrote:alcolul.... ce subiect care ma face sa ma simt .. naspa tare ....tatal meu este alcoolic ... si ..... va dati seama ca ma simt atre naspa cand se vb despre asha ceva... am invatzat de la el sa nu beau sa nu fumez... si ........mai bine asha fara vicii

skip si la mine este aceeasi "problema" numai ca(un plus fata de tine) eu am mai fost si vazut band cate o bere(sau doua) in fata scarii si am fost catalogat la fel. Sincer.....mi se rupe(siretul de la adidas) de ce crede lumea. Nu inteleg ceva, de ce te simti tu aiurea pentru "ceva" ce nu tine de tine?!
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby skip on Mon Mar 20, 2006 4:07 pm

[ot]sa sti ca ma simt naspa ... ca lumea crede ca aschia nu sare departe de trunchi.... dar sa sti ca imi vad de treaba ... si mc pt intelegere[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby adler on Fri Mar 24, 2006 12:35 pm

[ot] unele proverbe romanesti sunt aplicate gresit :D fiecare suntem asa cum ne dorim ... proverbul probabil se refera la "eul" interior ... la anumite caracteristici fizice poate... dar nu la gandire, parerea mea [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Sun Mar 26, 2006 10:31 am

[ot]adler ... sa sti ca ai dreptate dar vezi tu .... uni asha cred mai ales de la mine de la tara de unde este si tatal meu...... ei ma cosidera la fel ca el .... in fine putzin imi pasa ca nu ma mai duc acolo :))[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby adler on Sun Mar 26, 2006 12:09 pm

[ot]poti sa mergi si acolo frate... dovedeste lumii cine esti... nu fugi din cauza ei :)cine va avea "ochi" sa vada..isi va da seama[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Sun Jun 04, 2006 11:25 pm

al meu taica cam trage la masea...e cam alcoolic darde la un timp nu prea mai intrece masura....nuj de ce..cert e ca in situatii extreme nu am fost pus..desi oportunitati au fost sa zicem asa....
din acest punct de vedere..sunt altii ami nefericiti ca mine...
a si tin sa mentione ceva care cred ca tre sa stiti sau stit deja si atunci eu ma aflu in treaba :
Alcoolic nu este acel om ce bea excesiv de mult...ci acela care dupa o mica cantitate de bautura se imbata si face ce fac toti... :bang-bang-3:
Oamenii betici deobicei nu mint ci dimpotriva..spun exact ce au pe suflet , sunt mai sincerid ecat deobicei..numai ca din cauza :betia: nu prea pot vb k-lumea :D
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Mon Jun 05, 2006 10:46 am

Toata fam mea este de alcolici in afara de fratemiu si de mine :)) bem si noi ca doh suntem si noi oameni, dar nu evitam mahmureala fiind mereu beti (vezi tata).

Este bun si alcoolul asa bun de cav, cu ajutorul lui avem si noi o bagare in seama (noi astia mai timizi la o petrecere).

" cum de sunt asa de multe cupluri in lume? cum de se intalnesc unul pe celalalt..?"
R: Alcohol
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby maryyy on Mon Jul 10, 2006 3:35 pm

habar n-aveti ce e aia dependentza.da-ti exemple de toti terminatii prin carciumi si va bucurati ca nu sunteti in aceeiasi situatie.
DEPENDENŢA ŞI ABUZUL DE ALCOOL
Dependenţa de alcool este un pattern de uz excesiv al alcoolului conduc
maryyy

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Tue Jul 11, 2006 8:09 am

Pe langa tigari, jocuri de noroc si droguri, alta ocupatie proasta, pierdere de timp si bani.
Ma uit si vad cate vieti sunt distruse si cate nenorociri se intampla din cauza alcoolului. :sht-up:

Cand aveam 15, 16 ani fumam si beam destul de mult din cauza anturajului pana cand m-am apucat de sport, lucru care ma facut sa ma las de viciile astea.

Ce aleg intre o betie si 2 ore de sport? Sportul nu costa bani si imi face bine, betia ce bine imi face mie?
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente