1. Cand din motive care le-am inteles si atunci si acum ai mei au pierdut casa (datorii and stuf ) si a trebuit sa stam o mica mare perioada 8 in 3 camere....au fost si clipe in care familia mea(ma refer la ai mei exclusiv) nu aveam ce baga sub nas si certuri mereu si amenintatri si tot felul de chestii dinastea. Am pierdut atunci nu numai casa....ci tot ce era in ea...am plecat doar cu ce puteam duce si cu atat ramaneam...povestea e mai ampla dar in mare asta e

...
Cum am trecut peste? Nu ma intrebati ca nu stiu nici eu...n-am avut pe nimeni in spate nici macar rudele(si aici e de povestit) ca de prieteni...

...care prieteni

...
2. M-a lasat pentru singurul prieten pe care-l aveam si se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat (
http://www.discuta-liber.com/viewtopic.php?t=1574 )...
In momentul ala am realizat cat de c##va e viata si am trecut greu peste , nu am avut preamult sprijin pentru ca nu am cerut...alde skip ma mai facea sa uit si ne bagam amandoi organu in ea de treaba ....
Probleme ce ma zguduie intalnesc mereu..si ma oftic si-mi bag si-mi scot dar nu prea mai rezolv nimic cu asta de oleaca de timp. Cel mai bine iti este atunci cand nu te preocupi decat de tine fara regrete ca cei de langa tine nu prea sunt de acord...pacat ca inca nu pot fi asa de nesimtit si tot ajung sa sufar....

Life's a big bi##h !
A si am uitat sa raspund ....cum m-au schimbat aceste lucruri : pai m-au facut persoana care ma sacaie si astazi cu ideile si visurile ei (persoana intai singular ) dar ma impac bine cu ea ca toate ce au trecut nu m-au omorat ci mai facut mai puternic.
Am devenit constient ca planurile sunt bune dar instinctul bate mai mereu...ca banii sunt importanti dar daca nu-i pot avea macar nu ma milogesc... sa nu ma mai bazez pe rude si alte specimene care iau dar inapoi dau

... si cam atat acu...mai revin cu detalii..daca sunt