ooo..nu numai o singura data..si Nina,spuneai ceva de o problema neprevazuta...in cazul meu,e total diferit...am niste crize,ce tin cam o saptamana si nu am cum sa stiu cand se vor petrece..pt ca mi se intampla pe neasteptate. In acea saptamana,sunt practic o "leguma",adica: dorm foarte mult,sunt total inconstienta de actele mele,nu simt daca o bluza e uda sau nu, vederea e neclara,nu suport zgomotele,sunt foarte trista,nevoia de afectiune este foarte mare,atentia e la un nivel foarte redus,la fel si concentrarea....ei,si toate astea sunt din cauza unei operatii realizate acum

5 ani ...din cauza unei cantitati in exces de anestezie

.... si chiar ca atunci simt ca lumea mi se clatina..pt ca nu sunt in stare de nimic,pt ca nu multi m-ar suporta in starea aceea,pt ca tb sa fie cineva apropriat alaturi si aici,in iasi,nu prea e nimeni..pt ca pot face acte necugetate ...e groaznic sa nu mai fii stapan pe tine insuti si sa realizezi intr-un fel acest lucru...si am facut o groaza de tratament..medicii nu mai stiu ce sa-mi dea ,ca sa nu se mai repete acele crize..in curand voi face un test foarte scump...sper sa iasa la iveala ceva ceva....gata buh..ca v-am plictisit destul..sper ca nu v-ati speriat
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!!