If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai simtit vreodata ca lumea ta se clatina?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby whiz-kid on Fri Jan 12, 2007 9:36 pm

ooo..nu numai o singura data..si Nina,spuneai ceva de o problema neprevazuta...in cazul meu,e total diferit...am niste crize,ce tin cam o saptamana si nu am cum sa stiu cand se vor petrece..pt ca mi se intampla pe neasteptate. In acea saptamana,sunt practic o "leguma",adica: dorm foarte mult,sunt total inconstienta de actele mele,nu simt daca o bluza e uda sau nu, vederea e neclara,nu suport zgomotele,sunt foarte trista,nevoia de afectiune este foarte mare,atentia e la un nivel foarte redus,la fel si concentrarea....ei,si toate astea sunt din cauza unei operatii realizate acum :-? 5 ani ...din cauza unei cantitati in exces de anestezie :nooo: .... si chiar ca atunci simt ca lumea mi se clatina..pt ca nu sunt in stare de nimic,pt ca nu multi m-ar suporta in starea aceea,pt ca tb sa fie cineva apropriat alaturi si aici,in iasi,nu prea e nimeni..pt ca pot face acte necugetate ...e groaznic sa nu mai fii stapan pe tine insuti si sa realizezi intr-un fel acest lucru...si am facut o groaza de tratament..medicii nu mai stiu ce sa-mi dea ,ca sa nu se mai repete acele crize..in curand voi face un test foarte scump...sper sa iasa la iveala ceva ceva....gata buh..ca v-am plictisit destul..sper ca nu v-ati speriat :frica: :-P

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby ashes on Fri Jan 12, 2007 9:39 pm

OFF-Topic
>:D< nu se sperie nimeni :*
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby whiz-kid on Fri Jan 12, 2007 10:11 pm

OFF-Topic
hihi..ce ma bucur >:D<

SALVATI ROSIA MONTANA!
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Sat Jan 13, 2007 1:32 am

dap... tot timpul simt ca se clatina... ups! nu ma! se invarte de fapt... cam cu 30 km/s din cate stiu eu ... :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby BuRn on Sat Jan 13, 2007 1:41 am

am simtit de mai multe ori....dar mi-am gasit singura un echilibru si am trecut peste,de obicei nu las sa se vada,si daca se vede nu vorbesc despre
si stiu nu au fost singurele si ca pe parcurs or sa mai fie si altele....viata nu e mereu dreapta si usoara

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby rox on Sat Jan 13, 2007 9:05 am

ca se darama :(
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Tue Jan 16, 2007 5:25 pm

Cred ca prima data cand am simtit ca lumea se clatina a fost acum 8-9 ani cand mama ne-a spus ca strabunica (de care eram destul de atasati) e foarte bolnava si e pe moarte. Atunci am realizat cu adevarat ca persoanele la care tin nu sunt nemuritoare si ca la un moment dat au sa moara si eu o sa trebuiasca sa traiesc mai departe fara ele. In totalitate eu n-am reusit sa ma obisnuiesc niciodata ca oamenii mai si mor asa ca as reactiona si mai rau decat atunci daca ar mai muri cineva la care tin (intru in panica numai cat sunt in spital,au o boala grava, si din pacate in ultimii 2-3 ani au avut parte de multe astfel de necazuri).
Alt moment in care am simtit ca lumea mea se clatina a fost acum un an si ceva. Intr-o luna s-au petrecut atat de multe shimbari in viata mea si pe atat de multe planuri incat am simtit chiar ca lumea mea la pamant daramata pana la dimensiunea boabelor de nisip; nu mai recunosteam nimic din ce aveam inainte. De fapt insa mi-a luat mai putin sa trec peste acel moment decat credeam.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Wed Jan 17, 2007 5:13 am

Acum simt... prea multe chestii ma solicita ... nu ma pot concentra la nimic si imi vine sa plang din orice...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Nina on Wed Jan 17, 2007 6:32 pm

@whiz-kid: pana sa spui ca exista o explicatie pentru starea ta, chiar ma bucuram ca as putea sa iti dau niste sugestii, insa acum nu mai sunt asa sigura ca te pot ajuta....banuiesc ca nu e reclama daca iti spun ca eu in sesiuni si in general in perioadele in acre am nevoie sa fiou activa si sa am mintea limpede iau Ginkgo Biloba, e un medicament pe care iti recomand sa il iei de la plafar(eu il iau pe cel produs de Laboratoarele Medica), si are un efect grozav, ma ajuta sa ma concentrez, sa fiu atenta timp indelungat, sa dorm bine si sa nu fiu obosita.
Poate ca scapand de starea pe care o descriai mai sus, lumea ta nu se va mai clatina asa des :*
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby whiz-kid on Sat Jan 27, 2007 10:00 pm

Asa e..daca as scapa de problema asta,ar fi totul mult mai bine..as sta linistita,fara sa ma mai gandesc ca intr-o anumita perioada,cine stie cand,voi fi rupta de realitate..:(.. iti multumesc Nina,pt ca ai fost atenta la ceea ce am scris >:D< si pt sfat..apropo,chiar azi mi-a trimis mama Ginkgo Biloba si inca un suc integral.. :roll: ..si nu mai am voie sa beau bauturi carbogazoase si nici alcoolice...plus ca joi voi face o rezonanta magnetica si ma vor injecta in vena...si mama spune ca testul asta ar putea dura chiar si cateva ore.. :(..sper macar ca va fi util si ca imi vor putea pune apoi un diagnostic cert.. :-?
SALVATI ROSIA MONTANA!
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Life is... Life