If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai acorda o sansa cuiva care vrea sa te cucereasca?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Ai acorda o sansa cuiva care vrea sa te cucereasca?

Postby Catalin on Sun Aug 28, 2005 4:32 am

Daca ati cunoaste o persoana care ar fi in stare de orice ca sa va cucereasca i-ati acorda o sansa?Va intreb de curiozitate pentru ca am o vecina care a dat peste un baiat extraordinar din toate punctele de vedere.Baiatul respectiv a incercat toate metodele pentru a o cuceri iar ea nu i-a dat nici o sansa si la tratat cu indiferenta.In cele din urma baiatul sa cuplat cu cea mai buna prietena a ei(pura coincidenta)si acuma au o relatie minunata.Problema este ca vecina mea regreta enorm acum ca nu i-a dat nici o sansa si a realizat(cam tarziu)ca a dat cu piciorul la o relatie ce ar fi putut reusi.Ea se simte foarte rau acuma pentru ca a avut ghinion mare la baieti si baiatul acesta chiar a vrut sa-i demonstreze ca are intentii serioase si ca nu vrea o simpla joaca cu ea.Deci revenind la subiect ati acorda o sansa cuiva(de ex daca v-ar invita in oras)pentru a va demonstra bunele intentii? :)

Catalin

membru special
membru special

Postby guiness on Sun Aug 28, 2005 4:49 am

nu daca tipa e frustrata
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Keira on Sun Aug 28, 2005 10:14 am

Daca imi place baiatul, da. Dar daca nu, nu dau sperante desarte.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Sun Aug 28, 2005 11:31 am

Depinde de toanele mele...desi...in principiu sa spun ca as accepta sa ies cu el o data, macar sa vad cum gandeste... Daca nu-mi place...pa-pa! :-h
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby onix on Sun Aug 28, 2005 2:14 pm

Numai daca imi place. Pentru mine prima impresie conteaza enorm si aici nu ma refer la fizic, ci la ceea ce simt eu legat de o persoana pe care abia o cunosc: se poate sa imi transmita ceva neplacut sau sa mi se para ok. Nu am dat niciodata gres cu metoda asta.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby MTZ on Sun Aug 28, 2005 3:42 pm

daca nu imi place nu ma invart in jurul cozii...desi cateodata e a naibii de bine sa te simti dorita :D dar daca vad ca e baiat serios atunci in mod sigur nu ma joc cu sentimentele lui.....
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Sat Sep 03, 2005 2:52 pm

depinde de fata,sa fie de treaba sa nu aiba fite, si as accepta sa merg cu ea sa vad restul :D
dar in cazul meu e doar un vis :D(sau poate nu :) cine stie?)
Last edited by changer on Sat Sep 03, 2005 3:15 pm, edited 1 time in total.
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Micha on Sat Sep 03, 2005 2:57 pm

io am o problema mare cu cei care incearca sa ma vrajeasca sau sa ma cucereasca cu orice pret pt ca nu pot fi sigura dak tipul kiar ma place si vrea sa fie cu mine sau dak nu-s doar vreo provocare pt el.Poate i-as da o sansa sa vad care-i adevaratul lui motiv, asta dak nu e un actor prea desavarsit,dar nush dak as acorda o sansa unui astfel de baiat.Mai e si varianta in care as iesi cu el si l-as face io cum vreau pe tip dak tot ce vroia era sa se joace cu mine.Dak e baiat serios atunci scapa mai ieftin...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 12:31 am

Keira wrote:Daca imi place baiatul, da. Dar daca nu, nu dau sperante desarte.

asha fac si eu ......
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Grove on Sat Sep 10, 2005 1:07 pm

no comment: momentan is ocupat, dar probabil ca ias da o sansa numai daca as fi si eu interesat, daca nu ma pasioneaza nu are rost sa stea dupa mine "o viata intreaga"
Image
Grove

Invatacel
Invatacel

Next

Return to Alte discutii despre sentimente