If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adio caci te iubesc..

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Re: Adio caci te iubesc..

Postby Guy Fawkes on Sat Sep 22, 2007 10:36 am

I did it once... ?i nu o mai fac în veci, mi-a ajuns suferin?a pentru o via??. :)

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Re: Adio caci te iubesc..

Postby crash_grl on Thu Sep 27, 2007 12:25 am

foarte rar, daca nu, nimeni nu cred ca poate sa zica cu mana pe inima ca se sacrifica din dragoste, sau cel putin se desparte de persoana pe care o iubeste enorm tocmai din pentru dragostea respectiva si pentru ca nu vrea ca aceast/a sa treaca prin momente dificile. tocmai asta e dragostea sa fii alaturi, mai ales in momentele grele alaturi de cel pe care l-ai ales. cel care face asa ceva, indeparteaza lumea nu e din dragoste ci pentru ca nu suporta ca lumea draga sa il vada invins sau ca nu poate face fata momentelor grele. De asta sunt parteneri, pentru a ne impartasi grijile, pentru a ne da umarul sa plangem.
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Momentul Adevarului