Anul
2006 - Nu a fost un an stralucit dar nici groaznic. Undeva pe la mijloc.
Bucurii,tristeti,impliniri,dezamagiri,toate la un loc. Am trecut prin toate starile posibile dar nu imi pare rau.
Profesional sa zicem ca a fost bine,am facut ceea ce mi-a placut dar nici asta nu a durat foarte mult,a trebuit sa imi caut un alt loc de munca,nu sunt nici foarte multumita,dar nici nemultumita,undeva intre
Cred ca a fost singurul an in care chiar m-am plimbat,cateva week-end-uri petrecute in diverse orase,vara la mare

pana la urma am reusit sa stau si eu mai mult,ca niciodata....
Cu ai mei relatiile au inceput sa fie mai bune,dupa atatia ani dar e bine ca s-a intamplat si acum....
Sentimental..

...acum urmeaza partea cea mai grea,sentimental mi-a mers groaznic,de fiecare data cand credeam ca totul este ok,ma trezeam ca era de fapt invers...am avut parte de o multitudine se sentimente,fiecare sentiment in parte a fost foarte intens si poate din cauza asta am ajuns sa fiu atat de dezamagita.
Nu fac din asta o drama,doar ca pe undeva regret ca nu am fost mai atenta,nu am analizat mai bine situatia...dar acum,
cred,de fapt
sper ca lucurile vor merge mult mai bine si sa dea Domnu' ca aceasta noua "poveste" sa fie una frumoasa,plina de bucurii,nu una trista.
Nu a fost anul 2006 un an prea bun dar cred ca
2007 va fi unul aproape perfect...