by Nina on Fri Jan 06, 2006 10:19 am
Cred ca e vorba de cei 5 milioane de la LOTO. Incepem cu partea urata si anume ca iti ia statul roman 20%, adica exact 1 milion. Raman 4 milioane, dar ce nu se poate face cu banii astia!!!!!
Pentru inceput, mi-as lua un apartament cu 4 camere, l-as mobila dupa placul meu.
Apoi mi-as urma un vis mai vechi, as cumpara o vila la munte (cu banii astia iau una mai mare, desi in palnurile mele era una cu maxim 8 camere) si intru in turism. Bineinteles ca ii trimit pe ai mei acolo, sa gestioneze afacerea, e visul lor sa locuiasca la munte (desi tata e navigator ).
In continuare, dau de carnet, imi iau o masina de teren, eventual un Subaru, iar restul ii bag la banca.
Pantru ca ma doare sufletul de fiecare data cand vad ca sunt romani ajunsi in situatia sa cerseasca dreptul la viata, as ajuta macar 2 persoane care au nevoie de operatii in strainatate. Si pentru ca acum mi-as permite, as infiinta o fundatie care sa se ocupe cu asa ceva (sunt o idealista si cred ca as reusi! Silly me )
Last edited by
Nina on Wed Mar 22, 2006 5:39 pm, edited 1 time in total.
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?