If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

5 milioane de euro

Tot ce nu se incadreaza in alta parte pe foum...

Postby Ice on Sat May 27, 2006 10:37 pm

5.000.000 de Euro = 176.090.000.000 lei ... hmmm cam multe zerouri...

Ce as face cu ei .... pai sa vedem ... mi-as permite a visez, sa-mi realizez visele, si sa imi creez alte vise, care momentan nici prin "vis" ... nu imi trec :olaaa: .

Serios acum ... o casutza mica ( ceva gen parter + 1 + demisol) cu ceva teren pe langa ea si bineintles garajul cu masinutza in el.
O afacere de care sa se ocupe parintzii mei cat timp eu plec din tzara. ( ideei de afaceri nu se dau ... nu de alta dar am auzit ceva de legea copyright-ului... :box: )
As dona o parte unei anume sociatzii pe nume Pro Vita.... nu de alta dar istoria lor si a copiilor de acolo atinge orice om. Donatiia nu in haine sau mancare cum gandeste toata lumea... ci in teren si un loc pe care sa il poata numi " CASA".
Mai departe mentin ideea lui Micha.... bancile nu se merita.. plec undeva unde sa nu regret ... undeva unde sa imi fie SI MIE bine... si sa simt ca pot fi pe deplin compensat pentru ceea ce shtiu sa fac.... Vreau sa muncesc dar si sa simt ca se merita sa muncesc.

Dar revenind .... visele ne ajuta sa traim ... asa ca acum WAKE UP people ati trait deja prea mult :lalala:

Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby vera on Sat May 27, 2006 11:27 pm

pai m-ash muta in Buc, mi-ash lua un apartament acolo shi o mashinutza sa am cu ce sa ma plimb (un subaru impreza sau un audi), le-ash termina casa alor mei de la Sibiu, ash face turul lumii pentru ca imi place sa calatoresc cu rucsacul in spate... i-ash lua o mashina lu' fratemiu... shi cred ca mi-ar mai ramne ceva sa ii tzin pt zile negre...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Mon May 29, 2006 12:44 pm

investitii si mi-as face apartamentul k-lumea
stiu stiu ca nu scoti profit in afaceri cand e vb de banii tai ,dar.... :mrgreen:

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby andreeam on Sat Jun 03, 2006 11:51 pm

dak s-ar putea cumpara fericirea...cred ca nu as mai sta pe ganduri..dar cum asta nu se poate...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MindLord on Mon Aug 13, 2007 5:05 pm

opaaa.. a revenit premiul mare la Loto ! 7 milioane acuma ... bonus 2 de la nasu mare :D
alea le dam la saraci si discutam in continuare ce facem cu restul de 5 ? :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Re: 5 milioane de euro

Postby violeta on Sun Oct 14, 2007 12:44 pm

Daca as avea atatia bani m-as muta urgent de acasa..mi-as deschide un salon de coafura si cosmetica sau o sala de fitness...masina nu mi-as lua pt k nu am permis si nici nu voi avea prea curand...as mai da o suma la un orfelinat, un azil sau as face un loc de ingrijire pentru sarmanele animalutze de pe strada...si ma mai gandesc, acum nu-mi mai vine nimic in cap :don't-know:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Wed Jan 09, 2008 12:58 am

..eu probabil i-as cheltui pe toti pe lucruri nu foarte importante.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby ela on Wed Jan 09, 2008 1:21 am

daca as avea banii astia acum...pe moment...as pleca pe mare....undeva...la cineva...
ela

D-al forumului
D-al forumului

Previous

Return to De toate pentru toti